Op afstand en toch dichtbij

met zorg en aandacht “Op afstand en toch dichtbij”

Met Zorg en Aandacht biedt een professionele telefoonservice. Dat betekent dat we u of uw dierbare op bellen of via Skype een beeldverbinding tot stand brengen. U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak we bellen. Het kan dan gaan om een kort contactmoment (bijvoorbeeld na het opstaan of vóór het na bed gaan) of we spreken u uitgebreider.

Deze vorm van sociaal contact is vaak niet alleen welkom, maar ook nuttig. Want signalen worden voortijdig opgevangen. We kunnen direct de juiste vervolgactie nemen, zoals het informeren van familie of het inschakelen van een arts of thuiszorgmedewerker.

“Het mooie van luisteren is, horen wat er niet wordt gezegd”

We bieden graag dat extra oogje in het zeil door te luisteren. Als aanvulling op mantelzorg, extra sociaal contact of gewoon omdat de behoefte er is. En dat doen we heel bewust met professionele mensen. En veel zorg en aandacht. Meer weten over onze telefoonservice? Neem dan contact met ons op.

Tarief

Al vanaf €49,00 per maand bellen we u dagelijks voor een kort contactmoment (van ongeveer een minuut). Heeft u behoefte aan een wat langer gesprek? Dan bedraagt het tarief €59,00 tot €75,00 per maand, afhankelijk van de frequentie (1 of 2 keer per week) en de gespreksduur (10 tot 15 minuten).